Isnin, Mei 30, 2011

phewwww!!!

okay siap pun semua perkara....sekarang ni cuma tengah tunggu surat pengesahan...aku betul-betul perlukan surat tu sebelum balik ke Malaya penghujung June ni...dapat je surat tu boleh laa aku bersuka-ria kejap sebelum masuk kerja semula...hai bosan sungguh tapi apa nak buat kena laa telan jugak...sambil-sambil duduk kat sini kerja lain perlu disiapkan juga tak boleh senang lenang goyang kaki...nanti dituduh makan gaji buta pula hahaha...sempena meraikan kerja-kerja dah siap jom enjoy Tiesto - antara Club DJ yang aku paling suka....p.s- aku cuma pergi club secara virtual aje (sambil lambai erwanita) hahaha... video

Khamis, Mei 19, 2011

lembab!

apa laa lembab sangat...dah siapkan semua pun masih lambat nak membaca macam siput babey...bak kata rosya, pegi minum kopi boleh nak membaca amendments punya sikit pon kemut..apa nak buat....? sabar ajer laa....marah-marah pun tak guna...tak apalah balik rumah makan nasik lagi bagus..

Rabu, Mei 18, 2011

amendments

akhirnya siap juga amendments aku..apa-apa pun aku dah hantar kat supervisa suruh dia baca blak..mana adil asyik aku je yang kena buat semua (memang aku pun yang patut kena buat semua hahaha)...okay what's next? adoiii bosannya...udah ler nazrol takde...bosan sungguh...kalau tak boleh keluar pegi minum kopi...so projek hari ni keluar lunch dengan rosya dan siriporn...nasib baika da program kalau tak mati kutu aku kat sini...

Isnin, Mei 09, 2011

minggu yang membosankan

bosan...memang betul-betul bosan...tak tau apa lagi aku nak buat di sini..nak balik tiket dah beli awal2..nak beli tiket baru takut membazir pula..kesudahannya tunggu sajalah..berfikir-fikir juga apa lagi yang mahu dilakukan...cuaca semakin sejuk di sini...dan bila cuaca berubah time tu jugaklah aku membazir dengan membeli jacket yang baru...hai, membazir sungguh...nak buat macam mana nak tak kena beli kalau tak mengeletar kesejukan...kalau dapat cold and flu susah juga..udah ler aku tak beli insurans kat sini...okay laa nak kena sambung keje semula...sampai jumpa..hehe..