Sabtu, Jun 25, 2011

The Black Rock

bila aku dok sibuk kemas folder dalam flash drive aku ternampak satu file koleksi foto ketika merayap ke Black Rock beberapa bulan yang lepas...tak silap time tu summer dan aku baru aje hantar tesis...wokar dan alvin suggest buat laaa sedikit aktiviti sebelum aku balik haha...jadi apa lagi kami pun merayap ke kawasan ni sambil makan-makan...tempatnya agak tersorok dan tidak jauh dari Melbourne CBD enjoy hehehe...
















2 ulasan:

azrinna berkata...

Bila la aku dpt jln2 kat sini plak!?

cherita nan lalu berkata...

bila2 pon boleh! now everybody can flies :)